Κατηγορίες
Origen Projects

Greek YouTubers – Μην σταματάς να δημιουργείς

Η Origen ανέλαβε το project “Greek YouTubers – youtubers.gr”!

Η σελίδα είναι μια προσπάθεια οργάνωσης και ένωσης της Ελληνικής YouTube κοινότητας, με σκοπό την υποστήριξη νέων youtuber, την προώθηση του έργου τους, την επαφή μεταξύ τους μέσα από κοινά Projects, διαγωνισμούς, meetings και άλλες δράσεις, που θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν και να μάθουν καινούργια πράγματα που θα δώσουν τις βάσεις για να συνεχίσουν και να εξελιχθούν.

Η προσπάθεια αυτή, της δημιουργίας της κοινότητας, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2012 από τον Νίκο Γκούνη με την βοήθεια του Τάσου Γεωργακάκη και του Ευτύχη Μπλέτσα. Ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια, σήμερα η κοινότητα “Greek YouTubers” αποτελεί την μεγαλύτερη κοινότητα στον χώρο του YouTube που συνεχώς μεγαλώνει και τρέχει από την δημιουργική ομάδα Origen Group και την ειδική της ομάδα.

Οι άνθρωποι πίσω από την κοινότητα προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνουν, να ενημερώνουν και να εξελίσσουν το project αυτό προσθέτοντας νέες λειτουργίες, δυνατότητες και επιλογές στους δημιουργούς και δίνοντας τους ικανότητες που θα τους βοηθούν στην εξέλιξη τους. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, που είναι η προώθηση του νέου ποιοτικού περιεχομένου με τον καλύτερο και τον πιο σωστό τρόπο.

Το project “Greek YouTubers” βελτιώνεται συνεχώς, ενώ από τον Μάρτιο του 2015 τρέχει η πλατφόρμα δημιουργών καθώς και από τον Αύγουστο του 2015 τρέχει και η πλατφόρμα περιεχομένου.

Από τον/την Origen Team

Η Origen είναι μια φοιτητική – νεανική ομάδα από την Θεσσαλονίκη, η οποία δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2016. Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε έμπνευση.

2 απαντησεις στο “Greek YouTubers – Μην σταματάς να δημιουργείς”

Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *