Κατηγορίες
Our News

Τι έγινε στο Kitsi Kitsi 2017;

Ο απόλυτος χαμός, με τα απόλυτα trash τραγούδια από το InfinityGreece.com και την Origen.gr!

InfinityGreece.com και Origen.gr ένωσαν τις δυνάμεις τους και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου πραγματοποίησαν το πιο κιτς πάρτι που έγινε ποτέ και ήταν όντως χειρότερο από όσο φαντάζεσαι!

Εκεί έπαιξαν οι μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες -trash- επιτυχίες των 80s, 90s και 00s και έγινε ένας πολύ μεγάλος χαμός, οι 3 όροφοι (και οι σκάλες) του WonderWall γέμισαν από κόσμο που χόρευε μέχρι τις 5 το πρωί.

Φυσικά το μεγαλύτερο happening ήταν τα χαρτάκια, με τον κόσμο να ψάχνει τον Ρουβά ή την Βανδή μέσα στον χώρο για να απολαύσει το ζευγάρι σφηνάκια με 50% έκπτωση.

Ο υποστηρικτής μας, Yummy Wallet, δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη μέρα καθώς όσοι έλεγαν τον Yummy κωδικό τους στο bar έπαιρναν 20% επιστροφή στο app!

Μερικά βίντεο που ανεβάσαμε στο Facebook event:

Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο InfinityGreece.com για την συνεργασία, τον υποστηρικτή μας Yummy Wallet και τους χορηγούς επικοινωνίας Mad, Cosmoradio 95,1, Εξώστης, TFC Magazine, Neolaia.gr, Neopolis.gr

Από τον/την Origen Team

Η Origen είναι μια φοιτητική – νεανική ομάδα από την Θεσσαλονίκη, η οποία δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2016. Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε έμπνευση.

Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *