Κατηγορίες
Origen LIVES

Αναβλητικότητα: Πώς να την νικήσεις – Origen LIVE 28/4 @ 19:00

Αναβλητικότητα, ένα θέμα που όλοι λίγο-πολύ έχουμε αντιμετωπίσει! Για αυτό, η ομάδα της Origen παρουσιάζει το 1ο Origen LIVE για το πως να νικήσεις την αναβλητικότητα!

Η ομάδα νέων, Origen, με σκοπό την έμπνευση και κινητοποίηση των νέων να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και να αναπτύξουν τον εαυτό τους. Ακολουθώντας την καμπάνια της Ελληνικής Κυβέρνησης “Μένουμε Σπίτι” θα πραγματοποιηθεί το πρώτο της Live Streaming!

Στόχος των Origen LIVES, να δώσουν το ερέθισμα στους ανθρώπους να αναπτυχθούν και να καταφέρουν νέες προκλήσεις. Τις γνώσεις για τα παραπάνω θα παρέχουν δωρεάν στο κοινό ομιλητές με εμπειρία.

Το πρώτο Origen LIVE, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου στις 19:00 σε ζωντανή μετάδοση στην ιστοσελίδα και στο κανάλι της Origen στο YouTube.

Αναβλητικότητα: Μάθε τρόπους να την βγάλεις από την ζωή σου!

Θέμα του πρώτου Origen LIVE θα είναι “Πως να νικήσεις την αναβλητικότητα. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μάθει μεθόδους και τακτικές για να νικήσει την αναβλητικότητα.

Ομιλητής του πρώτου Origen LIVE θα είναι ο Δημήτρης Γκιόκας, αρθρογράφος στο “The Metalearners” και συμπαρουσιαστής του podcast “Brain Hacking Academy”.

Media Supporters: Mad / Zoo Radio 90,8 / Τρανζίστορ 100,3 / Business Undercover / Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ / Γραφείο Διασύνδεσης ΠΑΜΑΚ / TOP Team IHU / She & He / InfinityGreece / Infititis / BEST Team / AIESEC Greece / AIESEC UoM & AUTH / Xaniotika Nea / Biscotto / Skywalker.gr / Zarpa / Athensstories / Passengers / Flash stars / Radio Entasi / Business Review Greece / Regeneration

Μία απάντηση στο “Αναβλητικότητα: Πώς να την νικήσεις – Origen LIVE 28/4 @ 19:00”

Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *