Κατηγορίες
Events Press

TheNewHome 2016 – Ο 2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας του Inspiration

Για 2η χρονιά η Origen και το Inspiration παρουσιάζουν τον διαγωνισμό φωτογραφίας “TheNewHome”.

Ασχολείσαι με την φωτογραφία ή την γραφιστική; Τότε μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό του Inspiration με τίτλο “TheNewHome”.

Ανέβασε την φωτογραφία ή την εικόνα που έχεις δημιουργήσει ή φωτογραφίσει, στείλε μας το αρχείο συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα του διαγωνισμού και αυτό ήταν! Είσαι υποψήφιος για τον διαγωνισμό “TheNewHome”.

Ο διαγωνισμός θα τρέχει από τις 1 έως τις 30 Σεπτεμβρίου και στόχος μας είναι να βρούμε την φωτογραφία ή την εικόνα που θα μεταφέρει το μήνυμα της έμπνευσης και της δημιουργικότητας στους νέους έτσι ώστε να αντικαταστήσουμε το φόντο στην αρχική σελίδα του κοινωνικού δικτύου.

Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού η ομάδα του Inspiration θα αποφασίσει ποια εικόνα ή φωτογραφία θα νικήσει τον διαγωνισμό “TheNewHome” και αμέσως μετά την ανακοίνωση του νικητή θα δημοσιευθεί η νέα αρχική σελίδα με την φωτογραφία ή την εικόνα του νικητή στο φόντο.

Η φωτογραφία που θα νικήσει τον διαγωνισμό θα βρίσκετε στο φόντο για 1 ολόκληρο χρόνο, ενώ το όνομα του φωτογράφου – δημιουργού θα βρίσκετε στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας με ενεργό σύνδεσμο προς το προφίλ του στο Inspiration.

Τέλος, αυτόν τον 1 χρόνο θα γίνει προώθηση του νικητή μέσα από τους λογαριασμούς του Inspiration στα κοινωνικά δίκτυα καθώς και μέσα από το ειδικό βίντεο του διαγωνισμού που θα δημοσιευθεί στο κανάλι στο YouTube.

 

Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *