Κατηγορίες
Discover Podcast

TOP Team, στο πρώτο Discover Podcast της Origen!

TOP Team, η ομάδα του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο στούντιο της Origen για το πρώτο επεισόδιο του Discover Podcast!

Το πρώτο επεισόδιο της Origen για το Discover Podcast είναι γεγονός! Και στην παρέα μας έχουμε έναν από τους συνεργάτες μας!

Στο στούντιο μας 2 μέλη της ομάδας TOP, TEI Opportunity Portal!

Η Ανδρονίκη, γενική συντονίστρια και ο Γιώργος, υπεύθυνος για την προώθηση της ομάδας είναι στην παρέα μας και μας μιλάνε για την εμπειρία τους.

Μαθαίνουμε πως ξεκίνησε την λειτουργία της ομάδα. Πως τους στηρίζει το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, τι στόχους έχουν για το μέλλον, προκλήσεις που αντιμετωπίζουν έως και σήμερα και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα τους!

Αναφερόμαστε στον εθελοντισμό, πως είναι να είσαι εθελοντής σε μια ομάδα φοιτητών – νέων ανθρώπων. Πως είναι να δουλεύεις εθελοντικά και παράλληλα να αναπτύσσεις skills που θα σου χρειαστούν στο μέλλον!

Επίσης, μαθαίνουμε για τις δράσεις και ημερίδες που διοργανώνει η ομάδα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, πως ξεκινάει η διαδικασία και πως οι εθελοντές της ομάδας έχουν ενεργό ρόλο σε αυτήν!

Από το 2015, η ομάδα TOP δίνει την ευκαιρία σε νέους – φοιτητές να δοκιμαστούν σε διάφορα αντικείμενα και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες μέσα από την συμμετοχή τους στην ομάδα.

Ενώ, το κοινό που παρακολουθεί τις ημερίδες της ομάδας αποκτούν νέες γνώσεις γύρω από ένα αντικείμενο.

Ακολουθήστε την TOP στην Ιστοσελίδα τους, στο Facebook και στο Instagram

Άκουσε την εκπομπή παρακάτω! 🎧 Ακολούθησε μας στο YouTubeSpotifyiTunes, στο Overcast και στα Google PodcastsΆκου το Discover Podcast όπου θέλεις!

Από τον/την Origen Team

Η Origen είναι μια φοιτητική – νεανική ομάδα από την Θεσσαλονίκη, η οποία δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2016. Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε έμπνευση.

Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *