Κατηγορίες
Blog

ΤEDxUTHLarissa: Πλησιάζει και σου υπόσχεται πολλά !

Το TEDxUTHLarissa καταφτάνει στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Με θέμα το “Impel” έρχεται για να σε παρακινήσει για νέες εμπειρίες.

Το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και η πόλη της Λάρισας είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το πρώτο δικό της TEDx event με χαρακτηριστικό όνομα TEDxUTHLarissa. Όπως κάθε TEDx, έτσι και αυτό, θα αφορά ένα συγκεκριμένο θέμα και μοιράζεται ιστορίες, αφηγήσεις και εμπειρίες ανθρώπων γύρω από αυτό. Το θέμα του φετινού TedX στην Λάρισα, θα αφορά το “Impel”, που σημαίνει “ωθώ, παρακινώ”.

Το TEDxUTHLarissa έρχεται πρώτη φορά στην πόλη της Λάρισας μέσω του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις 7/3/2020. Με πρωτοβουλία των φοιτητών του Πανεπιστημίου δημιουργήθηκε αυτό το συνέδριο που θα φιλοξενήσει ομιλητές από Ελλάδα και Εξωτερικό. Με θέμα “Impel14 ομιλητές θα έχουν την ευκαιρία να μοιράστουν τις ιδέες και εμπειρίες τους στο κοινό.

ΤEDxUTHLarissa

Tο TEDx είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να δίνει σε κοινότητες, οργανισμούς αλλά και άτομα τη δυνατότητα να κάνουν συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο διοργανώνοντας ανεξάρτητες εκδηλώσεις TEDx με ίδιες θεματολογίες όπως η TED.

Η TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΜΚΟ) που κάνει συνέδρια με σκοπό τη διάδοση ιδεών που αξίζουν (Ideas Worth Spreading). Ξεκίνησε το 1984 με ένα συνέδριο με σκοπό να συναντηθούν άνθρωποι της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του σχεδίου (από εκεί προέρχεται και η ονομασία TED, Technology, Entertainment, Design).

Οι ομιλητές του συνεδρίου TEDxUTHLarissa

Η Μαρίνα Χατζοπούλου είναι η ιδρύτρια CEO και επενδύτρια του Z Corporation, μια από τις πρώτες πετυχημένες εταιρείες 3D printing, από το 1994 έως το έτος πώλησης της το 2005. Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και επενδύτρια στην Levitronix Technologies, τον παγκόσμιο ηγέτη στα μαγνητικά-άνευ τεχνολογίας κινητήρα χωρίς ρουλεμάν.

Ο Δρ Φώτης Φιλιππόπουλος είναι βραβευμένος ειδικός εταιρικής καινοτομίας με παγκόσμιο επαγγελματικό αποτύπωμα. Σύμβουλος στρατηγικής βιομηχανικής πολιτικής για την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική και Δημιουργική Βιομηχανία (CCI) στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Επισκέπτης καθηγητής στο ΔΙΠΑΕ, πιστοποιημένος διδάσκων Καινοτομίας και Eπιχειρηματικότητας από το ΜΙΤ και ιδρυτής της Curious, Inc. Επιπρόσθετα, είναι κριτής και αξιολογητής στο MIT Enterprise Forum CEE (Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης) και το MIT Enterprise Forum Ελλάδος.

Ο Conor MqGann είναι ειδικός στην κινητή διεπαφή χρήστη και στην λιανική πώληση στην Google της Ιρλανδίας. Έχει πάνω από 6.5 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ. ‘Eχοντας ξεκινήσει την καριέρα του ως Διαχειριστής Λογαριασμών Διαφημίσεων στην Google, πριν γίνει Ειδικός στα Ψηφιακά Προϊόντα για κορυφαίους Βρετανούς διαφημιστές. 

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι Διεθνής Ομιλήτρια Παρακίνησης και Mindset & High-Performance Coach Στελεχών και Επιχειρηματιών.

Η ομάδα του TEDxLarissa δουλεύει πυρετωδώς για την καλύτερη διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης και μας περιμένει όλους εκεί. Όμως επειδή ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος μην ξεχάσεις να κάνεις την προεγγραφή σου εδώ.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Προετοιμάσου για Ώθηση!

Από τον/την Μυρτώ Μελισσίδη

Σπουδάζω Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Λατρεύω τη μουσική και την ηθοποιία. Μου αρέσει να εμπνέομαι και να εμπνέω. Ευτυχία για μένα είναι να κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να γελάνε.

Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *