Κατηγορίες
Blog Events & Δράσεις

Mindspace : εσύ θα λείπεις από αυτό το πάρτι;

Ευκαιρίες για έμπνευση, ψυχαγωγία, και γνωριμία με ενδιαφέροντες ανθρώπους, υπάρχουν τριγύρω μας συχνά. Όμως η δυνατότητα να τα βρεις όλα σε ένα μέρος, είναι σπάνια και…στην προσφέρει η Mindspace!

Το νέο έτος βρίσκει τους περισσότερους “διψασμένους” για νέες εμπειρίες, στόχους, γνωριμίες και φυσικά...διασκέδαση! Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, ξέρουμε τι χρειάζεσαι : Το networking party που οργανώνει η Mindspace!

Τι είναι η Mindspace ;

Η ομάδα της Mindspace έχει την αφετηρία της μερικά χρόνια πριν, το 2012. Σκοπός της ομάδας που αποτέλεσε τον αρχικό της πυρήνα, ήταν η αλλαγή του Ελληνικού Πανεπιστημίου, ενώ σήμερα συνεχίζει την πορεία της με έναν παρόμοιο αλλά εξελιγμένο στόχο. Όνειρο της ομάδας, είναι να αναπτύξει την επιχειρηματικότητα των νέων της χώρας μας. Για να πετύχει τον σκοπό αυτόν , δραστηριοποιείται- εκτός από την Θεσσαλονίκη- και στην Αθήνα, την Κέρκυρα, την Πάτρα την Ξάνθη, αλλά και στο εξωτερικό!

Δεν υπάρχει όμως καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις κάποιον ή κάτι, από το να έρθεις σε επαφή, σε αλληλεπίδραση μαζί του. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η ομάδα της Mindspace οργάνωσε ένα ξεχωριστό networking party σε συνεργασία με το Beater.gr και την Έπαυλη Μαρόκκου. Έτσι την Κυριακή 12/1 στις 18:00, έχεις και εσύ την ευκαιρία, να διασκεδάσεις με τα μέλη της ομάδας ανταλλάσσοντας απόψεις για την επιχειρηματικότητα.

Αν ακόμη το σκέφτεσαι, μάθε τα εξής δύο πλεονεκτήματα του πάρτι : Πρώτον , η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους , και δεύτερον θα πραγματοποιηθεί κοπή βασιλόπιτας από την ομάδα. Ο νικητής- τυχερός θα κερδίσει πολλά δώρα από την Mindspace καθώς και τo Beater.gr . Παρόλο όμως που ο νικητής των δώρων θα είναι ένας, όλοι θα φύγουν από το πάρτι όντας κερδισμένοι. Θα έχουν κερδίσει ένα κυριακάτικο απόγευμα γεμάτο διασκέδαση, γνωριμία με ενδιαφέροντες ανθρώπους , ανταλλαγή ιδεών και πολλή έμπνευση.

Μην ξεχαστείς λοιπόν ! Την Κυριακή 12 του μηνός , στην έπαυλη Μαρόκκου (Βασιλίσσης Όλγας 133), στις 18:00 . Η Mindspace σε περιμένει για ένα πάρτι που υπόσχεται ένα δυναμικό, δημιουργικό ξεκίνημα της νέας χρονιάς!

Περισσότερες πληροφορίες για να γνωρίσεις την ομάδα της Mindspace μπορείς να βρεις εδώ .

Το link για την εκδήλωση στο Facebook θα το βρεις εδώ.

Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *