Κατηγορίες
Blog Events & Δράσεις

Το Thess Band Fest ήρθε…εσύ θα το χάσεις;

Το πρώτο Thess Band Fest είναι γεγονός και έρχεται για να… φέρει το καλοκαίρι. Με 6 live μπάντες και πολλά ακόμα θα κάνει άνω κάτω την πόλη!

Baildsa | Kazoo | Influenza | Low Treble | 5M | 180 μΠοίρες

6 συγκροτήματα, μία μουσική εμπειρία!

Το πρώτο Thess Band Fest έρχεται για να ξεσηκώσει τη Θεσσαλονίκη. Παρασκευή 1 Ιουνίου, στον πολυχώρο WE, 6 συγκροτήματα, πάνω από 20 μουσικοί, για περισσότερο από 5 ώρες, θα βρεθούν στην ίδια σκηνή για να  χαρίσουν στον κόσμο μοναδικές στιγμές.

Baildsa, Kazoo, Influenza, Low Treble, 5M και οι 180 μΠοίρες θα ενωθούν για πρώτη φορά και θα ξεκινήσουν δυναμικά το καλοκαίρι. Σε ένα κλίμα φεστιβάλ με παράλληλες δράσεις και πολλές εκπλήξεις, η Θεσσαλονίκη θα γιορτάσει τη μουσική, σε μία μέρα εξαιρετικά αφιερωμένη σε αυτήν.

Το Thess Band Fest είναι το μουσικό φεστιβάλ, που έρχεται για να ενώσει και να προωθήσει τα συγκροτήματα της πόλης. Στόχος του είναι να κάνει αισθητή την παρουσία του και να καθιερωθεί στις συνήθειες όλων εκείνων που αγαπούν τη μουσική.

H ομάδα του InfinityGreece κάνοντας πάντα εκδηλώσεις που ξεσηκώνουν την πόλη, επιστρέφει με ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ. Μία εκδήλωση που θα αποτελέσει την έναρξη του καλοκαιριού με στόχο να τους ενώσει σε ένα φεστιβάλ και να τους γνωρίσει τη μουσική της πόλης τους.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του ThessBandFest και στο Facebook .

Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *