Κατηγορίες
Blog Events & Δράσεις

Εθελοντική Αιμοδοσία – Δίνουμε αίμα, προσφέρουμε ζωή!

Στις 12/12 εσύ θα γίνεις αιμοδότης;

Η αιμοδοσία μας αφορά όλους!

 

Ο πολυχώρος “WE”, ο Σύλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία Θεσσαλονίκης (Σ.Ο.Ψ.Υ.), η μη κυβερνητική οργάνωση “Παιδιά Εν Δράσει”, η κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση “ΚΙΡΚΟ”, ο οργανισμός νεολαίας “InfinityGreece” και ο χώρος δημιουργικής έκφρασης “Μονόκυκλο” συνδιοργανώνουν μια δράση εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 19:00, στον πολυχώρο WE.

 

Η Ελλάδα για να καλύψει τις ανάγκες της σε αίμα αναγκάζεται να εισάγει φιάλες από την Ελβετία. Το 90% των ανθρώπων που μπορούν να δώσουν αίμα παγκοσμίως δεν το κάνουν. Στη χώρα μας το 40% δεν έχει δώσει ποτέ αίμα, είτε επειδή δε γνωρίζει την ανάγκη, είτε επειδή δε χρειάστηκε να δώσει, είτε πάλι γιατί δεν ενημερώθηκε ποτέ για τη διαδικασία.

 

Εμείς αποφασίζουμε να στηρίξουμε τον θεσμό της αιμοδοσίας και να αφιερώσουμε μία μέρα ώστε να συλλέξουμε όσες περισσότερες φιάλες μπορούμε. Μπορείς κι εσύ να στηρίξεις αυτόν το θεσμό, όχι απλά κάνοντας share στα social media, αλλά δίνοντας αίμα.

 

Δίνουμε αίμα, προσφέρουμε ζωή.

 

Website Εκδήλωσης -> http://www.weskg.gr/aimodosia/

Facebook Event -> https://www.facebook.com/events/2276115252645166/

 

Από τον/την Άννα Στούπα

Φοιτήτρια Γεωπονίας και λάτρης των ξένων σειρών και ταινιών. Μου αρέσει η ξένη κυρίως μουσική, περνάω πολλές ώρες στο youtube καθημερινά ενώ τα ταξίδια αποτελούν έναν συνεχή στόχο μου!

Πες μας τι σκέφτεσαι 👇

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *