Προφίλ

Η “Origen Group” ιδρύθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2016 στην Θεσσαλονίκη από τον Παντελή Σπάρταλη. Θέλοντας να αναδείξουμε την χώρα μας και τον πολιτισμό της, το όνομα της ομάδας μας προέρχεται από τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο, Ωριγένη Αδαμάντιο.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε βέλτιστες υπηρεσίες διαφήμισης, προώθησης περιεχομένου, διαχείρισης social media και mailing lists αλλά και υπηρεσίες σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού. Μάθε για τις υπηρεσίες μας

Στα brands μας, βρίσκεται το Inspiration, το διαδικτυακό μέρος για τον πολιτισμό και την κοινωνία του σήμερα. Το Greek YouTubers, η μεγαλύτερη βάση δεδομένων Ελλήνων YouTubers με καταγραφή καθημερινών στατιστικών, προφίλ για κάθε δημιουργό και δυνατότητα υποβολής βίντεο για την κοινοποίηση και προώθηση του μέσα από τα social media και την πλατφόρμα του δικτύου. Τέλος, το Bullying Project, η Ελληνική πρόταση για την αντιμετώπιση του εκφοβισμού εύκολα, γρήγορα και ανώνυμα.

Μέσα από τα brands, κάθε χρόνο πραγματοποιούνται projects όπως το “Φέτος το Καλοκαίρι”, ένα κουίζ καλοκαιρινών ερωτήσεων. Καθώς και ο ετήσιος διαγωνισμός φωτογραφίας “TheNewHome” του Inspiration.